ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


1. Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι, για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού και κάνετε click πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού ( πάνω δεξιά σημείο της οθόνης).

2. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και πατήστε το κουμπί ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

3. Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ώς επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας, είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας email και λοιπά απαραίτητα στοιχεία.

4. Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, όπως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

5. Επιλέξτε μέθοδο αποστολής και πατήστε το κουμπί που εμφανίζεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

6. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε με κάνοντας ''κλικ'' στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα απο κάθε μέθοδο πληρωμής και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διέυθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.Η ιστοσελίδα MILENA by PARIS χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 256bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του ιnternet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών.
Το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας της milenabyparis.gr είναι πιστοποιημένο από την παγκοσμίου κύρους εταιρία Geotrust.Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως , εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η Milena by Paris δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή.

Η παραγγελία σας μπορεί να εντοπιστεί μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο Παρακολούθηση Παραγγελίας που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ιστότοπου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ" κάτω από κάθε προϊόν για να ανακαλύψετε το σωστό μέγεθος.